Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Drie keer is scheepsrecht voor de Vroomshoopse Revue in 2022

De data zijn al bekend: vrijdagavond 28 oktober en zaterdagavond 29 oktober 2022, en vrijdagavond 4 november en zaterdagavond 5 november 2022.

VROOMSHOOP – Het script lag begin 2020 al klaar voor de zesde Vroomshoopse Revue in successie. “Energiek Vroomshoop” was de aansprekende titel. Het elftal van de Vroomshoopse Revue-groep met de nieuwe krachten Ramon Talen, David Jansen en Riëtte Makkinga in de gelederen begon in maart 2020 opgewekt met de repetities. Het coronavirus gooide echter roet in het eten en daarom kon de Vroomshoopse Revue in het Punt in het najaar van 2020 niet doorgaan.

Datzelfde euvel doet zich helaas dit jaar weer voor en voorstellingen in het theater van Het Punt in Vroomshoop in het najaar van 2021 zijn geen haalbare kaart, evenals de repetities onder leiding van regisseur Jennifer Jansen. Daarom heeft het bestuur van de Vroomshoopse Revue moeten besluiten om de uitvoering nog een jaar uit te stellen en de Revue door te schuiven naar 2022. De data zijn al bekend: vrijdagavond 28 oktober en zaterdagavond 29 oktober 2022 en vrijdagavond 4 november en zaterdagavond 5 november 2022.

Het gezegde “Drie keer is scheepsrecht” doet naar verwachting wat de Vroomshoopse Revue betreft in 2022 opgeld in het Kanaaldorp. Er kan nog wat actualiteit aan de teksten en liedjes worden toegevoegd aan het script en tekstschrijvers gaan daarmee aan de slag.

Pianist Gezinus Veldman en slagwerker Joost Visser doen weer mee aan de editie van volgend jaar. Er is al een uit acht zangers en zangeressen bestaand achtergrondkoor gevormd, die evenals de dansgroep onder leiding van Anne Mijnheer volgend jaar meewerkt.

Foto: Henk Prijs

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe