Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Dubbink Drive-In overhandigt opbrengst muziekbingo aan Stichting Manna

TWENTERAND/VROOMSHOOP –  Vrijdag 19 februari overhandigde Bastiaan Dubbink (r) van Dubbink Drive-In uit Vroomshoop de opbrengst van de online muziekbingo aan Stichting Manna in De Linde te Vroomshoop. Voorzitter Bertus Akse (l) van Stichting Manna mocht het mooie bedrag van 255 euro in ontvangst nemen.

Op tweede kerstdag organiseerde Dubbink Drive-In een online kerstmuziekbingo. Mensen konden een kaartje kopen van 5 euro en meespelen voor leuke geldprijzen, de opbrengst werd in drieën gesplitst: de geldprijzen, het goede doel en Dubbink Drive In. Als goed doel werd Stichting Manna gekozen, die daar natuurlijk erg blij mee is. Stichting Manna is afhankelijk van giften om er te kunnen zijn voor mensen die het financieel moeilijk hebben en juicht zulke mooie acties van harte toe.

Kijk op www.manna.nu voor meer informatie over Stichting Manna. Wilt u ook de voedselbank van Twenterand financieel ondersteunen dan kunt u een gift overmaken op: IBAN nummer: NL 80 RABO 0148 7686 79 t.n.v. Stichting Manna Twenterand

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe