Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Tennisvereniging De Bosbaan verwelkomt oud-trainer Wim Goos

Velen zullen Wim Goos van vroeger kennen. Goos vertelt. “Het begon voor mij allemaal in 1981 in Vroomshoop. Piet van Nederpelt, de toenmalige eigenaar van de tennishal in Vroomshoop, benaderde mij om zijn tennislessen bij de tennishal en TC Vroomshoop over te nemen.”

VROOMSHOOP – Tennisvereniging De Bosbaan sloeg onlangs de spreekwoordelijke handen ineen met Wim Goos (59) uit Nijverdal die in Vroomshoop na jaren de draad als tennisleraar weer oppakt. Dat maakte de vereniging via de website en facebookpagina bekend. Voorzitter Benno Witzand wist de doorgewinterde trainer te strikken voor deze mooie uitdaging bij een club die alsmaar groeit.

 Het aantal nieuwe leden dat vorig jaar kennismaakte met de tennisvereniging was niet meer op één hand te tellen. Volgens Witzand een geweldige ontwikkeling. “Vorig jaar kwamen er maar liefst meer dan 50 nieuwe leden bij. Door deze groei is de vraag naar tennislessen enorm toegenomen. Ook dit jaar verwachten we dat het ledenaantal toeneemt. Ik ben enorm blij met deze ontwikkeling en kijk erg uit naar de samenwerking met Wim.”

Velen zullen Wim Goos, oud-Vroomshoper en tegenwoordig woonachtig in Nijverdal, van vroeger kennen. Goos vertelt. “Het begon voor mij allemaal in 1981 in Vroomshoop. Piet van Nederpelt, de toenmalige eigenaar van de tennishal in Vroomshoop en tennisleraar, kon geen tennislessen meer verzorgen en hoorde via via dat ik met de tennislerarenopleiding zou beginnen. Zodoende benaderde Piet mij om zijn taken bij de tennishal en TC Vroomshoop over te nemen.”

Precies vier decennia geleden begon Goos’ carrière als tennistrainer. “Ik vind het heel bijzonder dat ik 40 jaar na dato weer in Vroomshoop aan de slag ga. En dat samen met o.a. Benno Witzand, oud-leerling en nu voorzitter van de vereniging en Pim Heinhuis, de huidige tennisleraar. In de vele jaren als professioneel tennisleraar heb ik een gestructureerd lesprogramma opgebouwd, zodat iedereen -zowel beginner als gevorderde- op zijn niveau leert tennissen. Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop de leden binnenkort op het tennispark te mogen begroeten.”

Als de omstandigheden het toelaten, zal Wim vanaf het voorjaar samen met Pim Heinhuis en Carla Siebenga zorgdragen voor de tennislessen van de vereniging. Om potentiële leden (jeugd en volwassenen) kennis te laten maken met tennis kan men vanaf 1 april vrijblijvend twee gratis lessen volgen. Neem voor meer informatie of aanmelden telefonisch contact op met Wim Goos via 06-51646491 (let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar).

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Johan Heeren
Pledging My Love
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe