Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Team Eurosped toont veerkracht

In de beslissende vijfde set keek Team Eurosped tegen een achterstand aan maar het toonde veerkracht en wist een 10-14 achterstand om te buigen naar een 18-16 setwinst!

VROOMSHOOP – Afgelopen zondag 10 januari jl. mochten de dames van Team Eurosped na een periode van enkele maanden weer opnieuw van start in de Eredivisie Volleybal. De eerste opponent was Apollo 8 DS1 uit Borne. Rekening houdend met een zeer uitgebreid coronaprotocol, wat helaas nog geen mogelijkheid biedt voor toeschouwers, konden onze dames het veld weer op.

Apollo 8 kwam goed uit de startblokken en zette al gauw een 0-2 setstand op het scorebord. In de derde set namen de teams om en om de leiding en ging het lange tijd gelijk op. Uiteindelijk wisten onze dames deze derde set naar zich toe te trekken. Halverwege deze set moest Alaska Zwaanswijk van Team Eurosped helaas met een knieblessure het veld verlaten. Op dit moment is nog niet bekend hoe ernstig haar blessure is, nader onderzoek moet dat nog uitwijzen. Deze setwinst bleek vertrouwen te geven aan Team Eurosped en zo werd ook de vierde set gewonnen waardoor het 2-2 in sets werd. In de beslissende vijfde set keek Team Eurosped tegen een achterstand aan maar toonde veerkracht en wist een 10-14 achterstand om te buigen naar een 18-16 setwinst!

Wedstrijdvloer
Wie  de wedstrijd via streaming gevolgd heeft, is het waarschijnlijk wel opgevallen dat er een speciale wedstrijdvloer gelegd is in het Punt. Deze vloer hebben wij vaker geleend en is wederom ter beschikking gesteld door de Stichting Topvolleybal Almelo.
Eind vorige week liet de NOS ons namelijk weten opnamen te willen maken van onze eerste thuiswedstrijd. Dan wordt er direct van alles in gang gezet: contacten over de vloer, vervoer regelen om de vloer in Vroomshoop te krijgen (met een expediteur als hoofdsponsor is dat misschien wel het meest eenvoudige) en niet te vergeten een aantal vrijwilligers die de vloer willen leggen en plakken.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Saskia
Hey,hey Jongeman
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe