Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Acht avonden ‘Bidden langs het kanaal’

De gebedsweek vindt plaats van zondag 17 tot en met zondag 24 januari 2021. Elke avond is er een uitzending via een YouTube kanaal. In Vriezenveen (Westerkerk), Daarlerveen (De Schoof & De Kruiskerk), Vroomshoop (Het Anker), Geerdijk (Sint Willibrord) en Beerzerveld (Hervormde Kerk) staan kerken langs het kanaal Almelo-De Haandrik.

TWENTERAND/BEERZERVELD – Tijdens de Week van Gebed zijn er acht avonden ‘Bidden langs het kanaal’. Handelingen 16 vers 13 was in 2018 de aanleiding van deze samenwerking. De vierde editie zal wat anders gaan, want we kunnen niet massaal samen komen. Elke avond is er nu een uitzending via een YouTube kanaal. In Vriezenveen (Westerkerk), Daarlerveen (De Schoof & De Kruiskerk), Vroomshoop (Het Anker), Geerdijk (Sint Willibrord) en Beerzerveld (Hervormde Kerk) staan kerken langs het kanaal Almelo-De Haandrik.

De gebedsweek vindt plaats van zondag 17 tot en met zondag 24 januari 2021. Op zaterdagavond is er een speciaal programma voor de kinderen en op zondagavond sluiten wij de week af met ‘Zingen & Bidden langs het kanaal’. Iedere kerk werkt een eigen programma van circa 35 minuten uit.

#blijfinmijnliefde. Dat is de oproep die centraal staat tijdens de Week van Gebed voor eenheid van christenen. Het is een oproep van Jezus Christus zelf uit het evangelie volgens Johannes 15 vers 1-17. Zusters uit de kloostergemeenschap in Grandcamp (Zwitserland) wijzen op de verbondenheid met Christus als bron van de vrucht van eenheid en hebben het thema aangereikt.

Voor vragen en/of reacties? Stuur dan een mail naar verspieders.express@gmail.com

Het volgen van ‘Bidden langs het kanaal’ is vrij eenvoudig. Ga naar www.youtube.com en zoek op Verspieders Express waarvoor jij je kosteloos kan abonneren. Dit is niet noodzakelijk maar wel handig, want er komen meer missionaire programma’s. Op dit YouTube kanaal Verspieders Express komt er elke avond om 19.15 uur een uitzending online.

Deel dit bericht met anderen en/of nodig iemand uit om samen te kijken. Van harte welkom bij ‘Bidden langs het kanaal’ online.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Erik & Sanne
Veel Te Mooi
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe