Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Afhaalbieb Twenterand nu ook op vrijdag

Vanaf nu is de Bibliotheek in Vriezenveen dus op maandag, woensdag en op vrijdagochtend, telefonisch bereikbaar tussen 9 en 12 uur via 0546-562385. Wanneer je belt kun je doorgeven welke boeken je wenst en hoor je wanneer je de boeken op kunt komen halen,   in één van de vier bibliotheken in Twenterand.

TWENTERAND – Tijdens de sluiting van de bibliotheken tot en met 19 januari heeft de Bibliotheek Twenterand de Afhaalbieb weer ingezet. Op afspraak kunnen op maandag of woensdag boeken opgehaald worden in de vestigingen in Vriezenveen, Vroomshoop, Den Ham en Westerhaar. In de afgelopen weken is hier veel gebruik van gemaakt. Daarom zijn we nu ook op vrijdag in de Bibliotheek Vriezenveen telefonisch bereikbaar om boeken te reserveren en een ophaalafspraak te maken.

Vanaf nu is de Bibliotheek in Vriezenveen dus op maandag, woensdag en op vrijdagochtend, telefonisch bereikbaar tussen 9 en 12 uur via 0546-562385. Wanneer je belt kun je doorgeven welke boeken je wenst en hoor je wanneer je de boeken op kunt komen halen.
Via onze website www.bibliotheektwenterand.nl en via www.onlinebibliotheek.nl kun je ook
e-books en luisterboeken lenen.

Heb je nog een vraag? We helpen je uiteraard graag verder. Je kunt ons bereiken via een mail naar info@bibliotheektwenterand.nl

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Four Tak
Sonja, Lieve Sonja
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe