Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Geslaagde afsluiting 2020 door de DETO jeugd

De Kerstman had allerlei lekkers meegenomen voor de DETO jeugd. De jeugd die zich ook op allerlei manieren fraai op z’n Kerst-best had uitgedost voor dit toernooi.

VRIEZENVEEN – Afgelopen zaterdag werd bij DETO Twenterand het jaar 2020 uitgeluid met een heus Kersttoernooi voor de verschillende jeugdteams. Onder prima weersomstandigheden werd dit toernooi afgewerkt en naast het voetbal was het na Sinterklaas nu de beurt aan de Kerstman om DETO met een bezoek te vereren. Uiteraard had ook de Kerstman allerlei lekkers meegenomen voor de DETO jeugd. De jeugd die zich ook op allerlei manieren fraai op z’n Kerst-best had uitgedost voor dit toernooi.

Maar daar bleef het niet bij… Ook alle vrijwilligers binnen DETO die het mogelijk hebben gemaakt dat de jeugd de afgelopen maanden ondanks alle corona perikelen kon doorgaan met voetballen werden verrast met een fraai bedankpakket dat in goede samenwerking met de plaatselijke COOP tot stand was gekomen.

Uiteraard een geste die door alle vrijwilligers zeer werd gewaardeerd!

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Saskia
Hey,hey Jongeman
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe