Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Team Eurosped gaat weer van start

Met deze mededeling haalde de Nevobo directie Team Eurosped uit de slaapstand.

VROOMSHOOP –  “We hebben dinsdag 14 december allemaal de verzwaarde maatregelen vanuit het Kabinet meegekregen. Dit is een bittere pil voor de Nederlandse samenleving en voor ons als sport in z’n volle breedte. Tot en met 19 januari zal de binnensport gesloten zijn. De topcompetities, waaronder onze Eredivisie vormen een uitzondering op deze maatregelen. Vanaf aanstaande donderdag mogen teams die uitkomen in de Eredivisie weer, onder strikte voorwaarden, ‘gewoon’ trainen, en zich daarmee voorbereiden op de herstart van de competitie in januari.”

Met deze mededeling haalde de Nevobo directie Team Eurosped uit de slaapstand. Dit betekent voor Team Eurosped dat er vóór de eerste teamtraining een nulmeting d.m.v. een Covid-19 antigeen sneltest gedaan moet worden. Deze nulmeting vindt vandaag 18 december plaats en wordt door gekwalificeerde medewerkers van De Haere afgenomen. Naast deze nulmeting zullen deze tests toegepast worden vóór elke competitiewedstrijd. Een positieve uitslag voor een teamlid (speelsters en staf) betekent uitsluiting van de wedstrijd. Tijdens de trainingsdagen wordt er vóór elke training een triageformulier ingevuld en een temperatuurmeting gedaan. Een negatief resultaat betekent uitsluiting van de training. Hiermee verwacht Team Eurosped veilig en vertrouwd te kunnen trainen en spelen.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Johan Heeren
Pledging My Love
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe