Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Polonaise en drive-thru voor Voedselbank Daarlerveen

In totaal zijn 40 stampvolle kratten met boodschappen ingezameld en ontvingen we heel veel Douwe Egberts waardepunten.

DAARLERVEEN – De Alpha Groei Groep Daarlerveen vanuit de kerken van de GKV/PKN en de Gemeente Groei Groep hebben op zaterdag 12 december 2020 voor de 7e keer een Do-Event georganiseerd. Dit houdt in dat we niet alleen Bijbelstudie houden, maar ook praktisch bezig willen zijn.

Van maandag 7 tot en met vrijdagmorgen 11 december hebben de leerlingen van basisschool “De Veenbrug” levensmiddelen ingezameld voor de actie ‘Samen voor de voedselbank’. Maar liefst 23 kratten is het fantastische resultaat. Vrijdagmiddag hebben de leerlingen van groep 5,6,7 en 8 de volle kratten in polonaise naar kerkgebouw “De Schoof” gebracht.

De inzamelingsactie – een drive thru – is op zaterdag 12 december bij kerkgebouw “De Schoof” voortgezet. In totaal zijn 40 stampvolle kratten met boodschappen ingezameld en ontvingen we heel veel Douwe Egberts waardepunten, die omgezet worden in pakken koffie voor de voedselbank Hellendoorn. Wij hopen ook in 2021 weer een Do-Event inzamelingsactie voor de voedselbank Hellendoorn te houden.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Arno & Gratje
Pappie, Ik Zie Tranen In...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe