Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Diplomering AMV leerlingen De Harmonie Vroomshoop

Dit  was de eerste activiteit die plaatsvond in het nieuwe onderkomen van muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop”, namelijk de voormalige bibliotheek in Vroomshoop.

VROOMSHOOP –  Afgelopen zaterdag 12 december 2020 heeft de diplomering van de AMV leerlingen van muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop” plaatsgevonden. De AMV leerlingen hebben in deze turbulente coronatijd, waarbij veel lessen zijn uitgevallen en verplaatst, toch hun diploma weten te behalen.

Tijdens een jeugdconcertje samen met het jeugdorkest van onze vereniging, hebben de AMV leerlingen laten horen wat ze hebben geleerd. Dit concertje vond plaats, rekening houdend met de geldende coronaregels. Na afloop van het concertje hebben alle AMV leerlingen hun diploma mogen ontvangen uit handen van hun lerares Jacqueline Lenderink. Een mooie prestatie van deze kinderen.

Hopelijk is dit een mooie start van hun muzikale carrière.

Dit concertje was tevens de eerste activiteit dat plaatsvond in het nieuwe onderkomen van muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop”, namelijk de voormalige bibliotheek in Vroomshoop.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Vicky Leandros
St. Tropez (Gitarren Bei...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe