Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Samenwerking Bethelkerk en de Akker in Vriezenveen

De Hersteld Hervormde Gemeente Vriezenveen Bethelkerk en Christelijke Boekenhuis De Akker zijn een samenwerking gestart in de verkoop van collectemunten voor kerkelijk gebruik.

VRIEZENVEEN –  De Hersteld Hervormde Gemeente Vriezenveen Bethelkerk en Christelijke Boekenhuis De Akker zijn een samenwerking gestart in de verkoop van collectemunten voor kerkelijk gebruik.

Dankzij deze samenwerking is het mogelijk om voortaan 6 dagen per week gedurende winkeltijden en per pin de benodigde collectemunten te verkrijgen. Tot nu toe verkocht de Bethelkerk diverse collectemunten maandelijks op rekening of tegen contante betaling in de kerk. Deze mogelijkheid blijft ook bestaan.

De Akker verleent, als vrijwilligersorganisatie, deze service van verkoop van collectebonnen en collectemunten, inmiddels al ruim 20 jaar voor Hervormd Vriezenveen en sinds 4 jaar ook voor Hervormd Westerhaar (PKN). Dit bevordert kerkelijk contact en bezoek van de winkel door gezamenlijke dienstverlening.

De Bethelkerk en De Akker werken graag samen aan de doelstellingen ter verbreiding van de Bijbelse blijde Boodschap, tijd voor ontmoeting en een goed gesprek aan de koffietafel, stimuleren van goede doelen voor evangelisatie en diaconaat in Twenterand voor vrijwilligersorganisaties. Het voordeel van het gebruik van collectemunten of bonnen voor de kerk en voor de gebruiker betekent vooral:

• Bewuster geefgedrag op diverse momenten in collecte en giften
• Geen ingewikkeld wekelijks zoeken en verzamelen van benodigd collectegeld
• Via de inkomstenbelasting aantoonbaar te verrekenen voor ANBI instellingen
• Uitsluiten van diefstal uit kerkelijke gebouwen, helaas in afgelopen jaren regelmatig actueel

Op deze manier kunnen kerkgangers hun bijdrage gerichter en meer tot waarde brengen.

Op de foto: Penningmeester Kerkvoogdij Andre Folbert namens de Hersteld Hervormde Gemeente de Bethelkerk en Couzijn Bos, voorzitter Christelijk Boekenhuis de Akker.
Foto’s gemaakt door  B. Schotman

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Jetje
Fijn Is Het Om Zo Jong T...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe