Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Percussieconcert in Ontmoetingskerk Vriezenveen

Eén van de leden is Niek KleinJan, de artistiek leider/dirigent van het slagwerkensemble van de Vriezenveense Harmonie.

VRIEZENVEEN –  Havelok Percussion is een in Rotterdam gevestigde groep professionele percussionisten waarvan twee musici met Spaanse roots en twee slagwerkers uit Nederland de vaste kern vormen.  Eén van deze leden is Niek KleinJan, die naast zijn vele werkzaamheden als professioneel percussionist ook artistiek leider/dirigent van het slagwerkensemble van de Vriezenveense Harmonie is.

Havelok zal tijdens het concert op zondag 20 december in de Ontmoetingskerk repertoire uitvoeren van de Amerikaanse componist Philip Glass, die zijn composities “theatermuziek” noemt. De vier heren van Havelok voeren zijn muziek uit op marimba’s, vibrafoon en Balinese gongs. Dit wordt een bijzondere kennismaking met melodisch slagwerk. Het concert begint om 14:30 uur en de entree bedraagt €12,50.

In verband met de coronamaatregelen moet er van tevoren worden gereserveerd via de website van de Ontmoetingskerk in Vriezenveen. Er worden maximaal 30 bezoekers toegelaten.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Bobby Prins
Alleen Is Maar Alleen
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe