Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Karin Verheij presenteert boek over Dravet

Hardenberg – Karin Verheij presenteerde donderdag haar boek ‘Julianne, (een) leven met Dravet’. Het Dravetsyndroom is een zeer zeldzame en ernstige aandoening.

Karin Verheij overhandigt eerste exemplaar van haar boek aan Rick Brink.

Karin Verheij presenteerde donderdag 26 november haar boek ‘Julianne, (een) leven met Dravet’. Het boek gaat over haar jongste dochter, die het Dravetsyndroom heeft. Karin overhandigde bij boekhandel Heijink in Hardenberg het eerste exemplaar aan Rick Brink, minister van gehandicaptenzaken.

Dravetsyndroom
Het Dravetsyndroom is een zeer zeldzame en ernstige aandoening die zorgt voor levensbedreigende epileptische aanvallen, een motorische en verstandelijke achterstand en gedragsproblemen. Verheij en haar man zijn de afgelopen zeventien jaar echte Dravet-experts geworden. Het viel hun op dat er in de zorg nog zo weinig kennis over de ziekte zelf is, maar ook over de zorgzwaarte voor ouders van gehandicapte kinderen in het algemeen. Vandaar dit boek, een bundeling van ervaringen. Het zijn zeventien hoofdstukken voor zeventien jaar leven met Dravet.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Annie Schilder
Er Is Een Ding Dat Altij...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe