Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Hammer kunstenares in Plezier & Passie van RTL4

Hammer kunstenaar Frieda Waanders werkt mee aan het tv-programma Plezier en Passie van RTL4, te zien op  zondag 29 november.

 

DEN HAM –  Hoe leuk is het als je opeens gebeld wordt door RTL4 en gevraagd wordt om een bijdrage te leveren aan het tv-programma Plezier en Passie. Dat overkwam Frieda Waanders, beeldend kunstenaar uit Den Ham, met atelier en galerie aan de Herengracht in Almelo.
Ze werd op basis van haar werk en info op haar website al eerder uitgenodigd voor mooie exposities in Nederland, maar een item op landelijke tv is natuurlijk wel bijzonder. De opnames waren op 5 november jl. in haar atelier aan de Herengracht.

Frieda maakt beelden in natuursteen en vertelt over haar passie, werkwijze en inspiratie terwijl ze aan het beeldhouwen is in haar atelier. Daarna vertelt ze over een paar van haar sculpturen in de naastgelegen galerie.

De (eerste) uitzending is op zondag 29 november om 16.00 uur op RTL 4. Herhalingen worden uitgezonden op zaterdag 5 december en zaterdag 30 januari om 14.00 uur bij RTL4. Het filmpje is na 29-11 ook terug te kijken via RTLXL en uitzending gemist.
Meer informatie is te vinden op de website van Frieda: www.friedawaanders.nl

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Rika
Liefde Zonder Berouw
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe