Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Bibliotheek Twenterand zet Afhaalbieb weer in

Van donderdag 5 tot en met woensdag 18 november zijn de bibliotheken  gesloten. Maar het  is wel mogelijk om op afspraak boeken op te halen in de vestiging in Vriezenveen, Vroomshoop en Den Ham.

TWENTERAND – Van donderdag 5 tot en met woensdag 18 november zijn de bibliotheken in Vriezenveen, Vroomshoop, Den Ham en Westerhaar gesloten. De overheid heeft de corona maatregelen aangescherpt. Zo hopen we een verdere verspreiding van het virus zo veel mogelijk te voorkomen.
Over boetes hoeft u zich geen zorgen te maken. Alle uitgeleende materialen mag u thuis houden totdat de bibliotheken weer open gaan.

Afhaalbieb en digitaal aanbod
Tijdens de sluiting van de bibliotheek is het wel mogelijk om op afspraak boeken op te halen in de vestiging in Vriezenveen, Vroomshoop en Den Ham. Onze leden uit Westerhaar kunnen boeken op komen halen in Vriezenveen. De Bibliotheek in Vriezenveen is hiervoor op maandag- en donderdagochtend telefonisch bereikbaar tussen 9 en 12 uur via 0546-562385. Wanneer je belt wordt er meteen een afspraak gemaakt wanneer je de boeken op kunt komen halen.

Via onze website www.bibliotheektwenterand.nl en via www.onlinebibliotheek.nl kunt u tijdens deze twee weken ook e-books en luisterboeken lenen.

Heb je nog een vraag? We helpen je uiteraard graag verder. Je kunt ons bereiken via een mail naar vriezenveen@bibliotheektwenterand.nl
We hopen iedereen binnenkort in goede gezondheid weer terug te zien in de Bibliotheek!

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe