Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

College antwoordt PVV over kerstpakketten

Ook het college van B&W vindt het een goed idee  lokale ondernemers te ondersteunen bij de samenstelling van het kerstpakket.

TWENTERAND – De Partij voor de Vrijheid wil graag onze werkgevers vragen de kerstpakketten dit jaar geheel of gedeeltelijk uit lokale munten of waardebonnen samen te stellen, die binnen onze gemeentegrenzen moeten worden uitgegeven. Op deze manier steunen wij onze lokale ondernemers. En deze steun hebben zij keihard nodig in deze tijd.

Ook het college van B&W vindt het een goed idee om zoveel als mogelijk lokale ondernemers te ondersteunen bij de samenstelling van het kerstpakket. Dit idee is op woensdag 21 oktober 2020 gedeeld met alle winkeliersverenigingen in een digitaal overleg.

Er is nog budget uit het crisisarrangement van de Provincie Overijssel en er komt een tweede crisisarrangement aan. Dit kan door de
winkeliersverenigingen gebruikt worden.
Ook het kerstpakket van de gemeente zal dit jaar gedeeltelijk bestaan uit waardebonnen die ingeleverd kunnen worden bij Twenterandse ondernemers. De kerstpakketten van vorig jaar zijn ook besteld bij een lokale ondernemer.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Frank Novak
Top Of The Morning Polka
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe