Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

“Saam’n Fiets’n” heeft uw stem nodig

“Saam’n Fiets’n” heeft uw stem nodig voor aanschaf duofiets. Breng uw stem uit op  www.anwb.nl/stem

TWENTERAND – ZorgSaam Twenterand heeft het initiatief genomen voor de aanschaf van een duofiets. Het doel met deze aanschaf is mensen met een beperkte mobiliteit met gezonde beweging uit hun isolement te halen en tevens mantelzorgers tijdelijk te ontlasten. De ANWB heeft dit initiatief genomineerd.  Echter, wij hebben uw stem nodig, want uw stem = geld.

Er wordt bij dit mooie maatschappelijke initiatief samengewerkt met Fysiotherapie De Haere en Samenthuis Twente. “Saam’n Fiets’n” biedt mensen met een beperking en / of handicap de mogelijkheid in beweging te komen, zichzelf te vervoeren en in contact te komen met anderen. Daarnaast is het, vooral in tijden van corona, een vervangende dag invulling. Op deze manier draagt het bij aan de gezondheid van kwetsbare mensen, de kwaliteit van leven, de zelfstandigheid en vergroot het sociale netwerk van kwetsbare groepen, waardoor eenzaamheid wordt beperkt.

Het initiatief “Saam’n Fiets’n” is onder meer ingediend bij het ANWB Fonds. Om in aanmerking te komen gaat er een selectieprocedure aan vooraf. Dit heeft inmiddels plaatsgevonden en “Saam’n fiets’n” is genomineerd als kanshebber in de provincie Overijssel. Maar daarmee zijn we er nog niet. Het is aan u of we geld ontvangen. Dit gebeurt door middel van stemmen. Veel stemmen maakt de kans op deze elektrische duofiets voor mensen met een beperkte mobiliteit heel groot.

Breng uw stem uit U heeft dus de sleutel in handen! Breng daarom een stem uit via anwb.nl/stem. Dit bericht delen stellen wij eveneens op prijs. Overigens, als u op de stemsite komt ziet u zeventig maatschappelijke projecten waarop gestemd kan worden. Ons initiatief is te vinden bij de provincie Overijssel.

De stemperiode loopt tot 24 november. Uit de stemronde komt per provincie een top 3 van meest populaire projecten. Vervolgens kiest de Adviescommissie van het ANWB Fonds uit die top 3 de winnaar per provincie. Begin 2021 worden de cheques à € 10.000 uitgereikt aan alle 12 de winnaars.

Dit is het derde jaar dat het ANWB Fonds op deze manier maatschappelijke initiatieven op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit en vrije tijd ondersteunt. Het ANWB Fonds helpt met deze bijdrage projecten een start te maken.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe