Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Theater Turf stopt tijdelijk vanwege corona

Tot 1 april 2021 zijn alle activiteiten afgeblazen.

VRIEZENVEEN – Theater Turf heeft besloten voorlopig al haar evenementen voor de komende maanden te stoppen in verband met het Coronavirus.
Tot 1 april 2021 zijn alle activiteiten afgeblazen.

“Zo gauw het weer mogelijk wordt pakken we het natuurlijk direct weer op”, aldus voorzitter Jan van de Borght. “Maar momenteel kunnen we niets. Op de locaties om op te treden zitten tot nu toe allemaal opties ‘onder voorbehoud’. Dat werkt ook voor niemand prettig”.

De afgelopen weken werden de cabaretavond ‘Twente Plat’ (gepland op 3 oktober) en de muziekavond met ‘Celebration’ (gepland op 21 november) al afgelast.  Voor Celebration is dit inmiddels de 2e keer dit jaar. De band stond met een jubileumoptreden voor haar 30-jarig bestaan gepland op 18 april in CCK2. Door de coronamaatregelen dit voorjaar heeft Theater Turf dit toen hoopvol doorgeschoven naar november. Helaas kon dit ook nu niet doorgaan.

In december staat nog op het programma het jaarlijkse Huiskamerconcert, met medewerking van Vroomshoopse koor ‘G-Groot’. De locatie werd al verplaatst van het Historisch Museum naar de Ontmoetingskerk, om de anderhalve meter in acht te kunnen houden. Maar voorlopig staat het koor, samen met de band Soundset (30 januari) en Goochelaar Jan in de Krokusvakantie (17 februari) inmiddels dus ook al ‘in de wacht’.

De onderhandelingen om zanger Roon Staal naar Vriezenveen te laten komen voor een optreden op 26 februari in de Ontmoetingskerk waren sinds kort afgerond. Dit als onderdeel van zijn concerttour. Maar voorlopig is ook dit nu voorlopig doorgeschoven naar zijn herfsttour in 2021.

Ter Borght: “We moeten gewoon de komende tijd even kijken wat kan. Daarna gaan we weer nieuwe afspraken maken met deze mensen. Want uitstel betekent bij ons geen afstel. Zo gauw we kunnen, pakken we de draad weer op. Maar het moet wel veilig zijn”.

De kaarten die al zijn gekocht voor voorstellingen blijven uiteraard geldig. Kijk op www.theaterturf.nl voor de informatie.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe