Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Verkiezing ‘Meest Gastvrije Kerk’ gaat digitaal

Verkiezing van de ‘Meest Gastvrije Kerk van Oost-Nederland’ is via een livestream te volgen.

De verkiezing van de ‘Meest Gastvrije Kerk van Oost-Nederland’ is donderdagavond 29 oktober via een livestream te volgen. De verkiezing zou eigenlijk plaatsvinden op 14 mei in Twello, maar werd vanwege de uitbraak van het coronavirus verplaatst naar 29 oktober en naar Voorst. Omdat het virus weer de kop opsteekt is ook deze bijeenkomst afgelast. Nogmaals een nieuwe datum kiezen leek de organisatie niet handig, daarom wordt het evenement nu online gehouden.

Gasten in de studio zijn Jorien Kranendijk (Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed), ds. Wim den Braber (voorzitter van de organiserende stichting Welkom in de Kerk), Ronald Cornelissen (Bisschoppelijk vicaris van het Bisdom Utrecht en lid van de jury). Als het allemaal technisch lukt, zullen de gedeputeerden Roy de Witte (Overijssel) en Peter Drenth (Gelderland) via een livestream de prijswinnaars bekendmaken.

De uitzending via www.gastvrijekerk.nl/live stream begint donderdag om 19.30 uur.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Texas Cowboys
Cowboys & Indianen
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe