Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Wissel in bestuur DETO: Krommendijk voor Goosselink

Derby Krommendijk neemt  de voorzittershamer over van Arjan Goosselink.

VRIEZENVEEN –   In de voetballerij worden wissels vaak zoals in bovenstaande titel aangekondigd. Deze wissel in het bestuur zat er al een tijdje aan te komen. Al tijdens de Nieuwjaarsreceptie van 2019 gaf Arjan Goosselink aan dat hij zijn bestuurstermijn niet zou gaan verlengen in oktober van 2019.

Echter, het project “Toekomst DETO Twenterand” en de plotselinge corona crisis zorgden ervoor dat de voorzitterswissel nu een jaar later plaatsvindt dan aanvankelijk gepland en dat Goosselink, na 8 jaar deel uitgemaakt te hebben van het DETO bestuur waarvan de laatste 5 jaar als voorzitter, afzwaait uit het bestuur maar zeker niet zal verdwijnen van sportpark “Het Midden” want hij blijft actief als vrijwilliger binnen DETO.

Derby Krommendijk neemt per maandag 26 oktober, de dag dat de ALV zou hebben plaatsgevonden, de voorzittershamer over van Arjan Goosselink en is vanaf dat moment de nieuwe voorzitter van DETO. Alle daarbij behorende formaliteiten zullen, zodra de ALV 2020 kan worden gehouden, tijdens deze ALV worden afgewikkeld.

DETO kan, ondanks de momenteel onzekere tijden, met deze nieuwe enthousiaste voorzitter met vertrouwen de toekomst in. De 43-jarige Derby Krommendijk is getrouwd en vader van drie kinderen. Hij is, zoals dat zo mooi heet, “een kind van de club”, speelt al sinds de jongste jeugd voor DETO en is tot op heden actief als speler in DETO 5 en bekleedde ook reeds diverse vrijwilligersfuncties binnen DETO.

In het dagelijks leven werkt Derby Krommendijk als vestigingsdirecteur voor de Ten Brinke Group, actief in de bouwsector in o.a. Nederland en Duitsland.

Naast de nieuwe voorzitter, is ook Henrique Vossebeld op maandag 26 oktober officieel gestart als bestuurslid van DETO. Zij is in deze rol verantwoordelijk voor het Jeugdvoetbal binnen de club.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Tina Rosita
Mooie Mannen, Zoete Wijn
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe