Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Anja en Martijn winnen een ton!

Hardenberg – Een droom is werkelijkheid geworden voor Anja en Martijn uit Hardenberg. Zij hebben 100.000 euro gewonnen.

 

 

 

Hardenberg – Een droom is werkelijkheid geworden voor Anja en Martijn uit Hardenberg. Zij hebben deze maand in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen.

Om het nieuws nog even geheim te houden, werden Anja en Martijn dinsdag 13 oktober eerst met een smoes uitgenodigd bij het Spoorwegmuseum in Utrecht, want dit museum wordt sinds 2007 gesteund door de BankGiro Loterij. Daar stond BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Ruiters klaar om hen te verrassen met de cheque.

Anja en Martijn zijn compleet overdonderd als zij een cheque van 100.000 euro in ontvangst mogen nemen: “We hadden deze prijs nooit verwacht! We willen graag onze aangepaste bus afbetalen. Verder willen we als het weer kan een mooie reis maken.” De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1.000.000 euro.

     

Anja en Martijn in Utrecht                             Anja voor haar aangepaste bus
Fotocredits: Jurgen Jacob Lodder                Fotocredits: Jeroen Eilander

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Tina York
Ein Adler Kan Nicht Flie...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe