Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Fotografeer de herfst

Wedstrijd voor kinderen en jongeren.

TWENTERAND –  Het Wereld Natuur Fonds organiseert een online fotowedstrijd voor kinderen met als thema: ‘Herfst’. Ben je nog geen 18, stuur dan uiterlijk 30 oktober je mooiste herfstfoto’s in.  De winnende foto’s worden feestelijk onthuld in het Natuurmuseum Holterberg waar ze een jaar lang tentoongesteld worden.

Het WWF Regioteam Twente en Vechtdal daagt je uit om de natuur in te gaan om foto’s te maken van de herfst. Je kunt denken aan herfstkleuren, vruchten en zaden, regen, zonlicht en paddenstoelen. Er valt veel te ontdekken om te fotograferen in onze mooie provincie Overijssel. Verras ons! Wacht niet te lang. De inzendperiode loopt nog tot 30 oktober 2020.

Onze spelregels en informatie voor het insturen van je foto’s vind je op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/wnftwentevechtdal/ . Als je geen Facebook gebruikt of andere vragen hebt, stuur dan een berichtje naar: twentevechtdal@wnfregioteam.nl.

De jury kiest uit alle inzendingen de drie mooiste foto’s. De winnaars worden op 22 november om 11.00 uur uitgenodigd in het natuurmuseum Holterberg. De winnende foto’s worden er feestelijk onthuld en mogen een jaar lang blijven hangen in het museum. Alle deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe