Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Welke vrijwilliger/vrijwilligersorganisatie zet u in het zonnetje?

Het Informatiepunt Vrijwilligerswerk wil vrijwilligers en -organisaties graag in het zonnetje zetten.

TWENTERAND – Het Informatiepunt Vrijwilligerswerk wil vrijwilligers en -organisaties graag in het zonnetje zetten. Hiermee laten we aan de vele vrijwilligers in de gemeente weten dat hun inzet onmisbaar is en dat al het vrijwilligerswerk enorm gewaardeerd wordt. Daarom hebben wij ons aangesloten bij de Overijsselse Vrijwilligersprijs on tour! De provincie Overijssel, Stimuland en meerdere Overijsselse Vrijwilligers(steun)punten hebben de handen ineen geslagen om zoveel mogelijk vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

In elke deelnemende gemeente worden drie vrijwilligers of vrijwilligersorganisaties gekozen die een prijs uitgereikt krijgen uit handen van de provincie. Vanaf nu kan iedereen een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een vrijwilligersorganisatie aanmelden voor deze prijs. Wij kiezen uit alle aanmeldingen de drie winnaars. De winnaars krijgen binnenkort bezoek van een provinciaal statenlid, die de prijs komt overhandigen. Natuurlijk laten we dit niet ongemerkt voorbij gaan. De pers wordt uitgenodigd om hier uitgebreid verslag van te doen.

U kunt voor woensdag 28 oktober een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een vrijwilligersorganisatie aanmelden waarvan u vindt dat die een prijs verdient. Dat kan die ene vrijwilliger zijn die zich al jaren onmisbaar maakt. Of iemand die tijdens de corona crisis veel voor anderen heeft betekend. Of een groep vrijwilligers die voor de buurt het verschil heeft gemaakt. De keuze is aan u. In een korte motivatie geeft u aan waarom juist hij/zij deze prijs moet winnen.

Het enige wat u moet doen is een mail sturen naar: info@vrijwilligerswerktwenterand.nl. Vergeet niet te vermelden waarom deze vrijwilliger, organisatie of groep de Overijsselse Vrijwilligersprijs verdiend!

Wilt u meer informatie hierover? Bel dan naar 0546 481456 (elke werkdag bereikbaar van 9.00 uur tot 13.00 uur) of stuur ons een e-mail.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe