Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Israël-zondag: Producten in de Akker

Het Israël Producten Centrum, Nijkerk (IPC) heeft sinds eind september ook Christelijk Boekenhuis De Akker als depothouder voor een belangrijk deel van haar assortiment.

VRIEZENVEEN – Het Israël Producten Centrum, Nijkerk (IPC) heeft sinds eind september ook Christelijk Boekenhuis De Akker als depothouder voor een belangrijk deel van haar assortiment.

Het Israël Producten centrum B.V. (IPC) werd gelijktijdig met Christenen voor Israël opgericht om de handel met Israëli te bevorderen. Alle producten uit het assortiment worden in Israël geproduceerd. Meestal wordt ingekocht bij kleine werkplaatsen en bij bedrijven, waar veel nieuwe immigranten werken. Op deze praktische manier wordt al bijna 40 jaar Israël gesteund en de economie gestimuleerd.

Eerder werden via de Akker al boeken, bijbelstudie materiaal en publicaties over Israël verkocht. Het gaat bij deze uitbreiding vooral om verschillende soorten levensmiddelen (zoals druivensap, diverse wijnen, jam en thee), cosmetica en huidverzorgingsproducten, sieraden en cadeauartikelen. Er wordt zeer enthousiast op de uitbreiding gereageerd.

Op de eerdere Israël avond van 28 september in CCK2 te Vriezenveen is een mooie 1e verkoop gerealiseerd en mocht vanuit de Akker een extra promotie plaatsvinden. Er zijn in de winkel product-catalogi beschikbaar, waar klanten aanvullend kunnen bestellen, naast het huidige reguliere assortiment. Extra bijkomend voordeel voor de klant is, dat er bij de Akker geen verzendkosten gelden en er toch een breed en volledig assortiment beschikbaar is.

Op 9 november staat een vervolglezing in CCK2 gepland door ds. Henk Poot over: Israël, Kerk en Antisemitisme. Wat heeft de kerk met het Joodse volk te maken? Wat is de boodschap van Israël aan het adres van de kerk en andersom wat heeft de kerk Israël te zeggen? De Kerk van alle tijden is tot het einde toe verbonden met het Joodse volk, maar heeft door heel de geschiedenis helaas meer afkeer dan liefde getoond aan Gods volk.

Aanmelding kan via de website www.christenenvoorisrael.nl/agenda Gericht op Israël zondag 4 oktober zijn er in de Akker gratis Israël-kranten beschikbaar met als thema: Hoop.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Ansambel Tonija Verderbe...
Na Poli Domov
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe