Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Manny Doosje neemt na 27 jaar afscheid van De Zandstuve

Manny Doosje neemt na maar liefst 27 dienstjaren afscheid van evenementenlocatie De Zandstuve in Den Ham om te genieten van haar pensioen.

DEN HAM – Manny Doosje neemt na maar liefst 27 dienstjaren afscheid van evenementenlocatie De Zandstuve in Den Ham om te genieten van haar pensioen. Al sinds de jaren ‘90 is Manny een stabiele factor voor het bedrijf weet horeca-eigenaar Jerry Blekkenhorst te vertellen in zijn afscheidsspeech. Op woensdag 30 september jl. vond in een zeer kleine kring een afscheidsfeestje plaats en werd Manny in het zonnetje gezet.

Als gastvrouw was Manny voor vele bezoekers van De Zandstuve een vast, bekend gezicht. Een vrouw die de gasten altijd op nummer één plaatste en enorm werd gewaardeerd, vertelt Jerry in zijn speech. “Ik wil je ontzettend bedanken voor alles wat je voor mij, mijn familie, De Zandstuve, maar in de eerste plaats voor onze gasten hebt betekend. Jouw fijne energie was altijd voelbaar. Jouw fijne manier van omgang en humor zal ik missen. Belangeloos, liefde en vriendschap zijn de principes die steeds weer naar voren kwamen in onze gezamenlijke missie: onze gast het warme gevoel van welkom te geven.”

Voor Manny breekt een bijzonder tijdperk aan: haar welverdiende pensioen. In een bizarre tijd waarin het voor de horeca roerige tijden zijn door de coronacrisis, valt het afscheid extra zwaar volgens Jerry. “Eigenlijk kan ik je nog helemaal niet missen, maar na 27 jaar is het zover. De timing kan eigenlijk niet slechter. Maar toch, in het oog van corona nemen we officieel afscheid van een van onze iconische medewerkers. Jij behoort tot de groep van medewerkers van het eerste uur. Jij bent een belangrijke steunpilaar geweest waarop ons bedrijf verder kon groeien. We hebben een hechte band opgebouwd, want niet alleen zakelijk, maar ook privé heb jij onze familie van dichtbij leren kennen. Ik wens jou samen met Harry veel geluk en gezondheid toe!”

Manny trad per 1 oktober 2020 officieel uit dienst.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Andreas Martin
Wenn Du Weinst
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe