Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Geslaagd ‘Hekman Products Bosbaan Open’

Het eerstvolgende evenement dat de vereniging organiseert, is op zaterdag 10 oktober. Dan haalt de vereniging de Duitse traditie ‘Oktoberfest’ naar Vroomshoop en zullen clubleden, in traditionele klederdracht, onderling strijden tegen elkaar.

VROOMSHOOP – Met een recordaantal deelnemers uit de regio, kijkt tennisvereniging De Bosbaan uit Vroomshoop terug op een geslaagd Hekman Products Bosbaan Open tennistoernooi. Het open toernooi vond plaats van 30 augustus t/m 6 september. In het laatste weekend werden de kampioenswedstrijden gespeeld.

Aan het toernooi namen maar liefst 142 tennissers deel, een recordaantal weet de organisatie te vertellen. In totaal telde het toernooi 174 wedstrijden. Vanwege het succes is het Hekman Products Bosbaan Open toernooi een dag eerder van start gegaan. De week verliep echter niet zonder slag of stoot. Door het wisselvallige weer en zeer plaatselijke buien werd de vereniging genoodzaakt meerdere malen uit te wijken naar tennisverenigingen in de omgeving. In het kader van noaberschap maakte de vereniging op de eerste toernooidag gebruik van de banen van TC Vriezenveen en TV Westerhaar. Een aantal spelers week op donderdag uit naar TV Den Ham. Daardoor liep het toernooi geen vertraging op.

In het laatste weekend vonden de finales plaats. De aan elkaar gewaagde spelers wisten de spanning erin te houden tijdens de sportieve potten die voor een groot deel uit drie sets bestonden. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.toernooi.nl. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi en bedankt in het bijzonder de hoofdsponsor Bert Hekman die ook dit jaar het toernooi mede mogelijk maakte.

Het eerstvolgende evenement dat de vereniging organiseert, is op zaterdag 10 oktober. Dan haalt de vereniging de Duitse traditie ‘Oktoberfest’ naar Vroomshoop en zullen clubleden, in traditionele klederdracht, onderling strijden tegen elkaar.

Dit zijn de uitslagen:

HE 4 1ste Tom Lodewijk
HE 4 2de Leon Pekelsma
HD 5 1ste Brian Bekken en Jesse Marsman
DD 5 1ste Yfke Abma en Yvonne Rouwhof-Kamphuis
HE 6 1ste Victor Koppelaar
HE 6 2de Marcel Leemhuis
HD 6 1ste Hendrie Pierik en Herman Mulder
HD 6 2de Marcel de Groot en Michel Faber
DD 6 1ste Renate de Groot en Heidi Dogger
GD 6 1ste Alexander van Dijk en Esmee Molenbuur
GD 6 2de John Kobus en Helen Bolhuis
HE 7 1ste Marcel Braakman
HE 7 2de Jos Hutten
HD 7 1ste Marcel Braakman en Niek Staarman
HD 7 2de Ton Kunst en Tom Staarman
DE 7 1ste Alma de Weerd
DD 7 1ste Kristel de Groot en Carmen Kelder
DD 7 2de Marloes Hekman en Alma de Weerd
GD 7 1ste Jeffrey Ravenshorst en Michelle Ravenshorst
GD 7 2de Erik Mensen en Anja Jonker
HE 8 1ste Jesse Mulder
HE 8 2de Tobias Kempers
HD 8 1ste Maarten Nieboer en Jeroen Pol
DD 8 1ste Michelle Ravenshorst en Ilse Sluiter
DD 8 2de Jaqueline Hendriksen en Lieke Kosse

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Silvia Swart
Laat Me Leven
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe