Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Kennismaken met de computer in bibliotheek Vriezenveen

VRIEZENVEEN –  Bent u nog niet zo handig met een computer? In de bibliotheek Vriezenveen kunt u de lessenserie ‘Kennismaken met de computer’ volgen. Als u deze lessen volgt, leert u de computer te gebruiken. U wordt vaardig met de muis en het toetsenbord, en ontdekt waar knoppen voor dienen. En u leert hoe u op de juiste manier programma’s opstart en afsluit. U kunt ook al een beetje ‘snuffelen’ aan het internet.

Computers zijn tegenwoordig niet alleen maar grote apparaten, ze worden steeds kleiner en handzamer. Tablets zijn kleine, platte beeldscherm-computers op ongeveer het formaat van een boek. Wie de lessen Kennismaken met de tablet volgt, leert hoe deze werken.

Doe mee en meld je aan in de bibliotheek in Vriezenveen of bel 0546-562 385. De kennismaken met de computerlessen starten op maandag 5 oktober. De lessen zijn gratis en worden gegeven in kleine groepjes. Daarbij volgen we de coronaregels.

Heeft u interesse in het volgen van andere computerlessen. De bibliotheek organiseert samen met ZorgSaam en Seniorweb nog meer cursussen. Meld u bij onze bibliotheekvestigingen en we kijken of we een nieuwe cursus kunnen gaan starten.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Music Boys
Blank Of Zwart
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe