Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Tennisvereniging De Bosbaan heet nieuwe leden welkom

VROOMSHOOP – Zaterdag 29 augustus jl. zette tennisvereniging De Bosbaan in Vroomshoop haar deuren open voor potentiële leden om kennis te maken met de sport en vereniging. De open dag, die in eerste instantie aan het begin van het tennisseizoen zou plaatsvinden, vond alsnog doorgang en was een succes.

Met een actief middagprogramma voor jong en oud, liet de tennisvereniging potentiële leden kennismaken met de alsmaar groeiende balsport. Er werd streng toegezien op de coronamaatregelen, zodat de bezoekers op een veilige manier het sportpark konden betreden.

Benno Witzand, voorzitter van de vereniging, trapte de middag af met een openingsspeech waarin hij de bezoekers van harte welkom heette. Vervolgens verzorgde tennisleraar Pim Heinhuis het actieve gedeelte van de middag en nam de jeugd op sleeptouw. Na afloop van de tennisles ontving de jeugd een diploma en een ijsje als bedankje voor hun deelname.

Na het jeugdprogramma ging een aantal volwassenen tossen en werd er op het terras nog een drankje gedronken. De vereniging heeft met de open dag een mooi aantal nieuwe leden weten te werven. In de zomer heette De Bosbaan eveneens een ruim aantal nieuwe leden welkom. De vereniging organiseert geregeld activiteiten voor jong en oud. Deze week vindt het Hekman Products Bosbaan Open Toernooi plaats waaraan ruim 130 deelnemers uit de regio meedoen. Opnieuw zal de vereniging streng toezien op de coronamaatregelen.

Najaarsactie
De vereniging heeft een najaarsactie in het leven geroepen voor nieuwe leden. De actie bevat een breed pakket van tennislessen, clubtrainingen en activiteiten aangeboden voor een gereduceerd bedrag en geldt t/m 30 september. Ga voor meer informatie naar www.tvdebosbaan.nl.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe