Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Dorcas winkel Vroomshoop gaat verhuizen

De Dorcas winkel in Vroomshoop gaat binnenkort verhuizen naar  de voormalige motorwinkel van Oude Monnik aan de Noorderweg.

VROOMSHOOP – De Dorcas winkel in Vroomshoop draait weer op volle toeren; aangepast aan de RIVM-eisen is het in de winkel gezellig druk en door het overvloedige aanbod en verkoop van goederen is de doorstroming goed.  Dit is heel positief maar zorgt er ook voor dat de winkel te krap wordt voor onze omzet waardoor we niet alles kunnen inrichten zoals wij dat zouden willen.

We zijn dan ook bijzonder blij dat we kunnen vermelden dat er een ander pand beschikbaar is waar we binnenkort naar toe gaan verhuizen, de voormalige motorwinkel van Oude Monnik aan de Noorderweg. Hier hebben we meer mogelijkheden om goederen aan te nemen en te plaatsen, de ruimte is dubbel zo groot dan we nu hebben.

De vrijwilligers zijn enthousiast en popelen om in de nieuwe winkel aan de slag te gaan. Er zal nog wel veel geklust moeten worden en o.a. stellingen gebouwd en geplaatst moeten worden; hiervoor zijn we op zoek naar mensen die bereid zijn om ons een handje te helpen. Mocht u in het bezit zijn van overbodige magazijnstellingen dan houden wij ons vanzelfsprekend ook aanbevolen.

Lijkt het u leuk en wilt u zich inzetten voor de arme medemens meld u zich dan aan als vrijwilliger want een grotere winkel vraagt ook meer vrijwilligers, hiervoor zijn taken als verkoop, inname, inpakken maar ook mensen die met onze bus spullen willen halen of brengen.  Mensen die met de bus werken gaan altijd samen op pad, dus heb je een maatje waar je samen mee zou willen werken meld je dan aan.

De meeste vrijwilligers werken 3 uur in de week (een dagdeel dus van 10.00-13.00 uur of 13.00-16.00 uur),  dus dat is goed te doen.
Voelt u zich aangesproken schroom dan niet en neem contact op met de winkel, per telefoon, e-mail of kom gewoon een keer in de winkel en proef de sfeer die er is bij de medewerkers en in de winkel.

Het huidige pand komt te huur en indien u belangstelling heeft of iemand weet die een pand zoekt laat het ons even weten.
Het telefoonnummer van de winkel is 0546-659079, dit kan u tijdens openingstijden bellen.
Het e-mailadres is dorcaswinkelvroomshoop@dorcas.nl

We hopen u te ontmoeten als nieuwe medewerker, klusjesman of als klant in de winkel.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Geschwister Hofman
Wen Der Kondor Seine Kre...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe