Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Zingen in de Vriezenveense kerken kan weer

Vanaf zondag 19 juli mag er in de meeste Vriezenveense kerken weer gezongen worden tijdens de zondagse erediensten. Dit geldt voor de Grote Kerk, de Pollenkerk, de Westerkerk en CCK2.

VRIEZENVEEN –  Vanaf zondag 19 juli mag er in de meeste Vriezenveense kerken weer gezongen worden tijdens de zondagse erediensten. Dit geldt voor de Grote Kerk, de Pollenkerk, de Westerkerk en CCK2; de samenzang blijft voorlopig nog beperkt tot max 15 minuten per dienst. Tot nu toe is hier terughoudend mee om gegaan, omdat er onduidelijkheid was over mogelijke risico’s.

Voor deze afweging is gebruik gemaakt van de instructies van het RIVM en de informatie en richtlijnen op de site van de Protestantse Kerk Nederland. De genoemde uitgangspunten zijn getoetst aan de gegevens met betrekking tot de afmetingen van de verschillende kerkruimtes en de mogelijkheden om mechanisch te ventileren per kerk.

Aanmelden voor de zondagse kerkdiensten kan per e-mail op: aanmeldinggrotekerk@hervormdvriezenveen.nl ; aanmeldingpollekerk@hervormdvriezenveen.nl’ aanmeldingwesterkerk@hervormdvriezenveen.nl ; aanmeldingaakerk@hervormdvriezenveen.nl onder vermelding van namen, aantal personen en contactgegevens en eventueel voorkeur voor ochtend of avonddienst.

Voor aanvullende gegevens per kerk kijkt u op de website of in de kerkbode.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe