Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

De Zandstuve Den Ham presenteert zomerprogrammering

Evenementenlocatie De Zandstuve in Den Ham presenteert een zomerprogrammering bestaande uit ruim tien activiteiten voor jong en oud. De activiteiten vinden plaats tussen 31 juli en 23 augustus

DEN HAM – Evenementenlocatie De Zandstuve in Den Ham presenteert een zomerprogrammering bestaande uit ruim tien activiteiten voor jong en oud. De activiteiten vinden plaats tussen 31 juli en 23 augustus. In die periode vermaken bezoekers zich met een gevarieerd programma waarin vooral muziek en (exclusief) dineren centraal staan. Op vrijdag 31 juli bijt radio-dj Koen Hansen van 100% NL het spits af met een Pubquiz.

Via social media kondigde de evenementenlocatie haar zomeractiviteiten aan. “Achter de schermen werkten marketeer Leoni Schuurhuis en ik al een tijdje aan een divers programma. We hebben alle faciliteiten in huis om, ook in deze tijd, mensen op een verantwoorde manier te laten samenkomen en ik merk dat die behoefte alsmaar groter wordt. Veel Twentenaren blijven deze zomer thuis en door de hoeveelheid campings in de buurt, vinden veel toeristen de weg naar Twente. Wij willen een aanvulling zijn op het toeristische aanbod. Los daarvan hopen wij dat de activiteiten een aanjaagfunctie vormen voor de terrassen en het restaurant en bieden we een podium voor cultuur.  Ook de cultuursector heeft het nu enorm zwaar. Wij hebben buiten alle mogelijkheden en stellen deze ruimte dan ook graag beschikbaar”, vertelt Jerry Blekkenhorst.

Onlangs blies Blekkenhorst al leven in het picknickconcept ‘Lucky Basket’ en kregen de feestzalen een restaurantfunctie. Tevens werden de terrassen opengesteld voor publiek. Bij de nieuwe koers hoort volgens de horecaondernemer een zomerprogramma bij. “Met niet de minste namen. Zo heb ik mijn goede vriend Koen Hansen weten te strikken voor de Pubquiz en ook Erwin Nyhoff was meteen enthousiast. Uiteraard ben ik ook ontzettend trots op de locals Gezinus Veldman en Evert Oldenhuis die op zondag 9 augustus een klassiek/rockprogramma neerzetten.”

Programma

Op  zaterdag 8 augustus wordt een ‘Cadillac Concert’ gegeven door Erwin Nyhoff en op zondag verzorgen Gezinus Veldman, Geerhard Abma  en Evert Oldenhuis ‘Classical Sunday’, zowel om 12 uur als  om 17 uur.

In het weekend van 14, 15 en 16 augustus pakt De Zandstuve uit met de ‘Chill Out Sessions W/ROB’, die zaterdag gaat De Zandstuve in tropische sferen met de ‘Zandstuve goes Tropical’ en zondags is er voor de hele familie vermaak tijdens de ‘Family Funda – brunch & picnick’.

Het laatste event vindt plaats op 23 augustus. Tijdens ‘Bella Italia’ staan de lekkernijen uit Italië centraal. Een proeverij bestaande uit 8-gangen gevolgd door livemuziek in Italiaanse sferen.

Meer informatie & tickets
Tickets voor de activiteiten zijn direct verkrijgbaar. Meer informatie over het programma, de randprogrammering en tickets zijn te vinden op www.dezandstuve.nl/zomerprogramma. Voor alle activiteiten geldt een maximaal aantal deelnemers om de anderhalvemeterregel en de veiligheid van de bezoekers te waarborgen.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Geschwister Hofman
Wen Der Kondor Seine Kre...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe