Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Uitreiking Akkerfonds & Kindernevendienst Vriezenveen

VRIEZENVEEN –

De leiding van de KinderNevenDienst binnen Hervormd Vriezenveen en De Akker starten voor de maand juni een proef voor de verspreiding van kant-en-klaar-pakketten voor het werkje van de kindernevendienst in de zondagse digitale diensten. Voortaan liggen vanaf donderdagmiddag in 1e instantie 30 pakketjes klaar om af te halen voor de verwerking van de daarop volgende zondag.

Op deze manier proberen we jonge ouders te ontzorgen en kinderen optimaal bij de eredienst te betrekken, omdat zoals het nu lijkt in de aangepaste diensten voorlopig nog geen mogelijkheid voor kindernevendienst zal zijn.

De pakketjes zijn gratis beschikbaar, zolang de voorraad strekt. Als u een goed idee hebt , waarbij De Akker kan ondersteunen in omzien naar elkaar en Kerk zijn in deze bijzondere tijden, meld u bij de Akker. De Akker is alleen ’s middags geopend van 13.30-17.30 en op zaterdag van 10-17 uur. Na de bouwvak, dus vanaf 10 augustus, zeer waarschijnlijk ook weer ’s ochtends vanaf 9 uur.

Voor het Akkerprojectondersteuningsfonds zijn ruim 30 aanvragen conform voorwaarden ingediend. De datum van uitreiking is i.v.m de coronacrisis enkele weken doorgeschoven naar eind juni. De uitreiking zal plaatsvinden in meerdere en beperkte sessies, zodat e.e.a. corona-proof kan worden vormgegeven.  Aanvragers ontvangen komende weken hierover nader bericht.

In de winkel zijn diverse gratis tijdschriften verkrijgbaar rondom diverse thema’s, zoals nummers van: De Waarheidsvriend, PETRUS, Gezamenlijk Zondagsblad/ Jongeren-Pinksternummer en uiteraard Lees & Luister. Vanuit Ark media zijn er 2 varianten geluksgidsen voor de vakantietijd beschikbaar voor volwassenen en jongeren.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe