Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Scouting Azoelen start weer op

DEN HAM/VROOMSHOOP –  Veel scoutinggroepen starten weer opkomsten op. Dit als gevolg van de versoepelde maatregelen van de overheid.
Scoutinggroepen zorgen voor activiteiten met uitdaging en verbinding en de Azoelen is daarom blij dat ze haar activiteiten weer kunnen opstarten.

Buitensport, spel en bewegen is de kern van het scoutingspel en met de getrainde vrijwilligers geeft Scouting daar een positieve bijdrage aan. Uiteraard houdt Scouting Azoelen zich tijdens de opkomsten aan de richtlijnen die gesteld zijn door de overheid. Dit betekent dat niet alle leeftijdsgroepen tegelijk op het terrein kunnen zijn en dat in sommige speltakken de leidinggevenden 1.5 mtr. afstand moeten houden van hun groepsleden.

Bij Azoelen zijn de eerste opkomsten weer geweest en leven de Bevers zich weer uit in Hotsjietonia, de Welpen in het Jungleboek op de zaterdag en gaan de Scouts en Explorers weer aan de slag op vrijdagavond.

Bij de Bevers (5-7 jr) is weer plaats voor nieuwe leden.  Meer info : www.azoelen.nl of FB: Bevers Scouting Azoelen

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dana Winner
Woordeloos
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe