Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Zorgboerderij De Koningshoeve krijgt € 500 van Aldi Vriezenveen

VRIEZENVEEN –  Het personeel van het ALDI filiaal in Vriezenveen heeft vandaag € 500 aan zorgboerderij de Koningshoeve geschonken. Het bedrag werd door het personeel van de winkel gewonnen vanwege de best gepresenteerde ALDI-filiaal richting consument. Het gehele team was uiteraard blij verrast met de interne prijs. Unaniem werd daarop besloten dat het geldbedrag naar een goed doel in de zorg moest gaan.

Alle medewerkers zijn blij dat ze gezond zijn en kunnen blijven werken in deze bijzondere coronatijden. Zorgverleners verdienen aandacht is hun gedachte. Zo werd de gedachte geboren om de zorgboerderij in het zonnetje te zetten.  Remco Huurneman, filiaalleider, overhandigde vandaag de cheque van € 500 aan Martin Wessels van de Koningshoeve.

“Dat zo’n grote organisatie als Aldi aan een kleine ondernemer denkt. Vaak gaan de grote zorginstellingen voor. We zijn ontzettend blij dat er aan ons wordt gedacht. We willen dit bedrag besteden om na deze Corona periode met elkaar een dag uit te gaan”, was de reactie van Martin Wessels, eigenaar van de zorgboerderij.

Remco Huurneman van Aldi: “Wat fantastisch om deze prijs bij deze zorgboerderij aan te bieden. Afgesproken is dat wanneer de zorgboerderij een dagje uit gaat, dat we ze dan uitzwaaien en een pakketje meegeven voor in de bus.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe