Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Dorcas winkel Vroomshoop gaat weer open

VROOMSHOOP – Na vele spannende weken is het woensdag 10 juni eindelijk zover dat we de winkel weer mogen openen, natuurlijk met de nodige voorzorgsmaatregelen en tot grote vreugde van de medewerkers die popelen om weer te beginnen. We hebben de winkel geprobeerd zo goed mogelijk aan te passen aan het voorgeschreven Corona beleid en verwachten van de klanten dat zij daar ook rekening mee houden zodat het voor iedereen veilig is. Helaas kan er geen gebruik gemaakt worden van het toilet en van de koffiehoek omdat de regels dit niet toestaan.

Volgens de voorschriften mogen er in onze winkel maar 20 personen tegelijk zijn inclusief medewerkers. Iedere klant is verplicht om een mandje mee te nemen en de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. Dit houdt ook in dat we hopen dat u er rekening mee houdt dat u niet met uw hele gezin komt winkelen, want ook een kind telt als klant, ook mogen kinderen niet vrij door de winkel lopen.

Ook kunnen we de service van het halen en brengen van goederen niet aanbieden in deze tijd en ook kunt u geen spullen inbrengen, tot nader bericht. Dit alles voor de veiligheid van onze medewerkers en u als klant. Zo gauw dit anders wordt laten we het u weten.

Doordat een aantal vrijwilligers nog niet kunnen werken is er besloten dat we voorlopig de winkel op dinsdag sluiten totdat de situatie het toelaat om weer open te gaan.

Vriendelijk verzoek namens alle medewerkers die allen hun best voor u doen, volgt u alstublieft de aanwijzingen op die zij u geven zodat we elkaar de ruimte geven die we nodig zijn om goed te functioneren en we elkaars veiligheid niet in gevaar brengen.
We zien ernaar uit u te ontmoeten in de Dorcas winkel!

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe