Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Geen jubileumjaar Oranjevereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk

WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK –  2020 een jaar dat we niet snel zullen gaan vergeten, en soms zouden we willen dat het 2021 was.  Maar we moeten het ermee doen dus moeten we er het beste van maken.  Wat een mooi jaar moest worden boordevol leuke en gezellige activiteiten wordt een jaar van rust en geen festiviteiten.   Alle voorbereidingen voor ons jubileumjaar waren al gedaan, we hadden zo goed als alles rond.  Een mooi en gezellig feest op Koningsdag, en daarna twee spetterende jubileumweken.

Allereerst kwam de twijfel over Koningsdag, kon dat wel of niet doorgaan en zo ja in welke vorm zou dat dan kunnen plaatsvinden.  We hebben daarover nagedacht en ook een eventueel plan B bedacht.  Toen bleek dat Koningsdag definitief niet door kon gaan hebben we onze pijlen gericht op de feestweken.   Wel hebben we op Koningsdag zoals jaarlijks onze ouderen in het Haarhuus voorzien van een heerlijke oranje soes.

Dat de feestweek niet helemaal kon zoals we dat hadden gepland daar waren we inmiddels wel al over eens.  Dan maar eventueel in aangepaste vorm? En de rest van de festiviteiten naar volgend jaar verplaatsen?  Maar in ieder geval was er het plan om er toch nog een klein beetje een feestje te gaan maken.  Met spanning bekeken we steeds weer de persconferenties, en helaas tijdens een van deze persconferenties werden onze laatste restjes hoop ook weggeslagen.  We moesten toch alles annuleren.  Dat was even een domper, maar niet alleen voor ons, ook voor feestvierend en kermis liefhebbend Westerhaar, met name onze kinderen.

We gaan er volgend jaar een topfeest van maken hebben we besloten.  Een hele mooie Koningsdag en een nog mooiere feestweek.  En met een hele mooie knaller op de zaterdag avond hopen we de schade van dit jaar een beetje in te halen.

De receptie naar aanleiding van het jubileumjaar eind dit jaar vraagt nog wat aandacht.  Kan dit wel of niet doorgaan? We zullen nog even aan moeten zien hoe dit gaat en in welke vorm dan eventueel.  We houden u hiervan op de hoogte.

De kinderen uit ons mooie dorp zullen in de komende periode nog een kleine attentie ontvangen van de Oranjevereniging.  Dit om een hart onder de riem te steken, want ook zij hebben het niet makkelijk gehad.  Daarnaast willen wij om het jubileumjaar toch een beetje te vieren een jubileumboekje uit gaan geven.  We zijn hier volop mee bezig, wanneer het boekje klaar is zullen wij deze huis aan huis verspreiden.

Wij kijken met veel plezier vooruit en we hopen dat iedereen dat doet zodat we er volgend jaar een top feest van mogen gaan maken.  Met daarin alle activiteiten die dit jaar in de planning stonden, de beurs, de versierde straten, versierde wagens etc.  Maar voor nu wensen wij iedereen veel gezondheid toe en houd vol.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe