Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Chris Walraven stopt als vrijwilliger bij Delta FM

TWENTERAND – Chris Walraven, betrokken als vrijwilliger bij de lokale omroep Delta FM stopt na de laatste raadsvergadering voor het zomerreces (30 juni 2020) met zijn werk als vrijwilliger bij de lokale omroep. Dit houdt tevens in dat zijn praatprogramma, Politieke stem op Delta FM, na dit reces ook niet meer terugkomt.

De door de mediawet afgedwongen samenwerking tussen de lokale omroepen, met daaraan gekoppeld de vorming van 81 streekomroepen, waardoor meerdere lokale omroepen min of meer verplicht moeten gaan samenwerken en bovendien een professionaliseringsslag moeten maken, had hij graag nog meegemaakt en mee willen werken om dit vorm te geven.

De Coronacrisis heeft dit proces echter aanzienlijk vertraagd en ook blijken Walraven en het zittende bestuur van de Delta Media Groep met name over het begrip en de invulling van onafhankelijke journalistiek te verschillend te denken.

Na het stoppen als fractievoorzitter van de VVD Twenterand in december 2017 raakte Walraven als vrijwilliger betrokken bij de lokale omroep als politiek verslaggever en programmamaker en is mede daarom aanwezig bij de raadsvergaderingen en presenteert het praatprogramma Politieke stem op Delta FM. De afgelopen zes weken presenteerde hij het Coronajournaal een serie uitzendingen die heel goed werd bekeken.

Bron: www.detwenterander.nl

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe