Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Tennisvereniging De Bosbaan heropent sportpark

VROOMSHOOP – Tennisvereniging De Bosbaan mag haar banen weer openen voor zowel haar jeugd- als volwassenenleden. Dit naar aanleiding van de persconferentie die minister-president Rutte woensdag 6 mei jl. gaf. Ook de Vroomshoopse tennisvereniging kreeg groen licht voor het openen van haar park.

Het jeugdtennis ging maandag 4 mei jl. al van start onder toeziend oog van de trainer en een aantal corona-verantwoordelijken naar aanleiding van de versoepeling van de RIVM-maatregelen. Vanaf maandag 11 mei zijn ook de volwassenenleden weer welkom om een bal te slaan op een van de zes banen van de vereniging. Uiteraard zal De Bosbaan, zolang het nodig is, de corona-maatregelen van het RIVM in acht nemen. “Helaas is de voorjaarscompetitie noodgedwongen verplaatst naar september.”, vertelt voorzitter Benno Witzand. “Maar desondanks zijn wij als vereniging ontzettend blij dat we ons sportpark weer mogen openen voor al onze leden en onze activiteiten mogen hervatten. Dit seizoen staan, naast de trainingen, namelijk nog genoeg leuke activiteiten voor jong en oud op de planning.”

Openingsactie niet-leden
Witzand vervolgt. “Voor niet-leden die kennis willen maken met de mondiale sport, heeft De Bosbaan de actie ‘Maak kennis met tennis’ in het leven geroepen. Dat houdt in dat de jeugd tot achttien jaar gebruik mag maken van twee gratis kennismakingslessen waarna er bij een lidmaatschap gratis vijftien lessen, een extra training en onbeperkt tennissen wordt aangeboden. Volwassenen komen ook in aanmerking voor een speciale actie die bestaat uit twee proeflessen waarna bij een lidmaatschap acht gratis lessen en onbeperkt tennissen wordt aangeboden. Het gebruik van ballen en rackets is gratis. Na afloop van de lessen wordt er nadere informatie verstrekt door het bestuur.” Potentiële nieuwe leden kunnen zich aanmelden via ledenadministratie@tvdebosbaan.nl of telefonisch via 06 27166680 en kennismaken met tennis.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Cats
Lea
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe