Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Leergeld digitaal

TWENTERAND –  Stichting Leergeld Twenterand helpt kinderen uit Twenterand tussen 4 en 18 jaar voor wie sociale uitsluiting dreigt omdat ze om financiële redenen niet mee kunnen doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Dat betekent overleg en contacten hetgeen in deze corona tijd lastig is. Iedereen zoekt oplossingen.

Leergeld Twenterand is inmiddels overgegaan op videoconferencing voor overleg en het onderhouden van contacten, en folders voor scholen zijn digitaal verspreid. Maar ook schoolgaande kinderen zullen in deze tijd steeds meer een beroep doen op digitale middelen. Leergeld Twenterand speelt daarop in door schoolgaande jeugd te helpen met het verkrijgen van laptops en/of smartphones zodat het digitale onderwijs voor iedereen mogelijk wordt. Via de website https://www.leergeld.nl/twenterand kunt u hierover contact opnemen.

Bij Leergeld Twenterand is het daarmee niet rustiger maar juist drukker in deze coronatijd. Het zou daarom welkom zijn als een aantal extra vrijwilligers zich aanmelden om de organisatie van Leergeld Twenterand te ondersteunen. Dat kan door contact op te nemen met de secretaris / coördinator van de stichting via telefoon 06-39743797 of mail info@leergeldtwenterand.nl

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Starfighters
Niemand Anders
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe