Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Delta FM presenteert: Samen Oranje

Op Koningsdag staan de publieke radiozenders samen met een groot aantal andere stations in het teken van het Nederlands product. Het doel van deze actie is om artiesten en musici van eigen bodem een steuntje in de rug te geven nu door de coronacrisis hun optredens komen te vervallen.

Ook Delta FM doet hieraan mee.

Om 7:00 uur doet Sjon Schutte de aftrap. Tussen 10:00 en 12:00 kunt u luisteren naar de presentatoren van Noaberproat: Hielke Eggink en Gert-Jan van Veldhuizen. Van 12:00 tot 15:00 is de presentatie in handen van Brenda Hannenberg. Om 15.00 uur gaan we over naar non-stop en de dag zal worden afgesloten door de mannen van Black Monday (19.00 tot 22.00 uur): Tim Smit, Robin Marsman en Frank van Buuren.

‘Samen Oranje’ is een gezamenlijk initiatief van Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica, NPO Radio 1, NPO Radio 2, NPO 3FM, NPO Radio 4, NPO Radio 5, NPO FunX, 100% NL, SLAM!, KINK, Qmusic en publieke lokale en regionale zenders.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Lowland Trio
Een Snufje Zout
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe