Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Spontane actie kroegbaas tijdens rechtstreekse uitzending

TWENTERAND/VROOMSHOOP – Gelukkig hoeft men tijdens de rechtstreekse uitzendingen van het Corona-journaal op Delta TV niet echt op de klok te letten. Zeker met een gast als Piep’n Harry lukt dat ook niet en dat bleek ook wel in de loop van deze uitzending. De kroegbaas van één van de oudste horecagelegenheden van Twenterand heeft een mening en die wel hij maar wat graag delen en zeker ook herhalen. Daarmee deed hij overigens recht aan het credo van deze uitzendingen, waarin regelmatig aangegeven wordt dat je gebruik moet maken van de kracht van herhaling, om een boodschap luid en duidelijk over te brengen.

De tweede gast in deze uitzending was Wilfred ten Brinke voorzitter van Gastvrij Twenterand en tevens campinghouder. Als voorzitter van Gastvrij Twenterand was hij blij dat de de VeiligheidsRegio Twente (VRT) de eerder genomen maatregel om de recreatiebedrijven in Twente volledig op slot te zetten ongedaan heeft gemaakt, aan de andere kant gaf hij aan dat hij zelf zijn boerderijcamping in ieder geval tot 20 mei gesloten houdt en wat daarvoor zijn persoonlijke redenen zijn.

Bijna aan het einde van de uitzending stond kroegbaas Piep’n Harry spontaan op, zonder rekening te houden dat hij een microfoon met kabel opgespeld had gekregen en dat er minimaal 1.5 meter afstand moest worden bewaard, en wilde de anderen voorzien van vers water. Ook dit soort spontane situaties kunnen ontstaan in een rechtstreekse uitzending en dat is ook de charme van een live uitzending.

De uitzending wordt komende zaterdag- en zondagavond integraal herhaald op Delta TV om 19.00 en 21.00 uur.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Brille & Bratze
Nie Mehr Bolero
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe