Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Blijf fit, ook thuis

TWENTERAND  – Met ‘Blijf fit, ook thuis!’ biedt ZorgSaam Twenterand in de maanden april en mei inwoners de gelegenheid fysiek en op gezonde wijze in beweging te blijven. Omdat dat niet meer kan in groepsverband vanwege coronamaatregelen zijn er video’s gemaakt. Met name interessant voor senioren en ouderen, die normaal gesproken wekelijks deelnamen aan seniorengym en Keep Fit.

Wekelijks worden elke donderdag nieuwe video’s geplaatst met steeds inspirerende oefeningen vanaf de senior-leeftijd onder leiding van gymdocente Ine. De video’s zijn te vinden op de website https://www.zorgsaamtwenterand.nl/nieuws/2020/blijf-fit-ook-thuis/ en op de Facebookpagina https://www.facebook.com/zorgsaamtwenterand

Jongerenwerkers Stef en Lars richten zich met sport-, spel en krachtoefeningen, die je simpel thuis kunt doen. Deze oefeningen zijn meer gericht op jongeren en volwassen. Dit gebeurt eveneens via de hierboven genoemde websites, maar vooral via instagram van Jong Twenterand.

Kortom: doe mee en blijf fit,… ook thuis!

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Jenny
Ik Wil Bij Jou Zijn
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe