Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Politici Twenterand steken handen uit de mouwen bij Stichting Manna

TWENTERAND – Even geen tijd voor politiek, maar samen de handen uit de mouwen steken in tijden van nood. Drie politici uit Twenterand kwamen een handje helpen met het inpakken van voedselpakketten bij Manna Care, de voedselbank in Twenterand.

Onder leiding van twee ervaren vrijwilligers van Manna, Machiel Dijkstra en Herman Kunst, pakten raadsleden Erik Veltmeijer (PVV), Mayke Jansen-Smelt (CDA) en wethouder Mark Paters (GBT) voedselpakketten in voor de ZZP’ers die het moeilijk hebben door de coronacrisis.

Stichting Manna gaat deze ondernemers helpen door aan hen een voedselpakket te verstrekken en zo in de eerste nood te voorzien. Behoort u tot deze groep ondernemers, dan kunt u zich nog steeds aanmelden voor een pakket via helper@manna.nu of bel met de Manna telefoon: 06 – 12 46 88 88 om een pakket aan te vragen. Misschien kent u ondernemers in uw omgeving die het moeilijk hebben, wijs hen dan op de mogelijkheid om een voedselpakket aan te vragen en laat weten dat Stichting Manna er ook voor hen wil zijn.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Jenny
Ik Wil Bij Jou Zijn
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe