Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk bezorgt 96 oudere inwoners een attentie

VROOMSHOOP –  Op vrijdag 10 april heeft de Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk  de 96 bewoners van Het Flierborgh, Het Linderborgh en Thuisgenoten een kleinigheid aangeboden. Vanwege de coronacrisis zijn veel ouderen erg eenzaam momenteel. Helaas ook geen gezellig samenzijn deze paasdagen. Voor de Dorpsraad een reden om deze mensen een hart onder de riem te steken en te laten weten dat de mensen uit Vroomshoop en Geerdijk aan hen denken.

Voor Het Flierborgh en Thuisgenoten zijn de attenties aangeboden aan het zorgpersoneel die ervoor zorgen dat iedere bewoner het presentje in ontvangst kan nemen. Bij het Linderborgh is de Dorpsraad zelf huis aan huis geweest waar, natuurlijk met de benodigde afstand, de aardigheidjes zijn aangeboden.
De Dorpsraad ontving veel mooie reacties en een aantal bewoners was zichtbaar geroerd door deze actie. Goed om te zien dat met een klein gebaar deze mensen opgefleurd kunnen worden.

De attentie is mede mogelijk gemaakt door Bloemenhandel De Lelie, DA Drogisterij & parfumerie Hemmer, GBT en een aantal particulieren.

Helaas heeft de Dorpsraad niet alle ouderen in de rest van Vroomshoop en Geerdijk in beeld. Heeft u ook iemand in uw buurt die eenzaam is, stuur diegene dan even een kaartje, tekening of geef een kleinigheid. De mensen waarderen het ontzettend. Kleine moeite, groot plezier!

Daarnaast roept de Dorpsraad nogmaals op om de bewoners van Het Flierborgh, Het Lindenborgh en Thuisgenoten kaarten en tekeningen te blijven sturen. Het is voor velen van hen één van de weinige momenten van afleiding. Gewoon doen, je doet de mensen er ontzettend veel plezier mee.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Die Hula Boy's
Der Hula Mond Von Waikik...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe