Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Gevro Tweewielers verhuist naar Ommen

VROOMSHOOP/OMMEN – Al jarenlang is Gevro Tweewielers aan de Amerikalaan een gerenommeerd adres voor alles dat met fietsen en bromfietsen te maken heeft. Maar daar komt verandering in, want Gerrits nam onlangs Tonny van der Sligte Tweewielers in Ommen over. Vanaf woensdag 1 april is Gevro te vinden aan de Doctor A.C. van Raaltestraat 15 in Ommen. De vestiging in Vroomshoop sluit dan de deuren. De naam blijft.

Voor Gerrits en zijn gezin is de verhuizing naar Ommen uiteraard een flinke stap. René Gerrits ging dan ook niet over één nacht ijs. “We hebben er natuurlijk goed over nagedacht. Maar we hebben de knoop doorgehakt en hebben er veel zin in”, aldus de nuchtere Vroomshoper. “De verhuizing naar Ommen zal vast even wennen zijn, maar het biedt ons óók nieuwe kansen. Ook vanuit onze vestiging in Ommen ontzorgen we onze klanten graag van A tot Z. Zo blijft onze haal- en brengservice voor reparaties gewoon bestaan en repareren we nog steeds alle A-merken, ook als de tweewieler niet bij ons is gekocht.”

Volop kansen
Naast de gebruikelijke verkoop van allerhande tweewielers, gaat Gevro zich in Ommen ook toeleggen op de verhuur van fietsen. “Ommen en haar ommelanden vormen een uniek gebied waar het geweldig fietsen is”, weet Gerrits. “De fietspaden zijn hier uitstekend en het Vechtdal en de omliggende bosrijke gebieden trekken jaarlijks volop fietstoeristen. We zien dan ook vanuit onze nieuwe standplaats met Gevro volop kansen ons als tweewielerspecialist verder te kunnen ontwikkelen. En óók in Ommen hebben we alle gerenommeerde merken op voorraad en doen we alles voor onze klanten.”

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Grote Onbekende
Little Darling
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe