Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

NBG-Paasactie & Voorleesbijbel

VRIEZENVEEN –  Door de NBG, de Protestantse Kerk Nederland en de EO worden ter bemoediging voor Pasen drie gratis bijbel-uitgaven beschikbaar gesteld.  ‘’De Bijbel heeft mensen door de eeuwen heen rust, vertrouwen, hoop en moed gegeven in onzekere tijden”, zegt NBG-directeur Rieuwerd Buitenwerf. “Daarom stellen we die bemoediging nu voor iedereen gratis beschikbaar.”

Er is keuze uit drie bijbeluitgaven, die mensen kunnen aanvragen voor zichzelf, de kinderen of voor kwetsbare of eenzame bekenden via de websotes www.nbg.nl en www.pkn.nl Twee van de boeken zijn voor kinderen. Het derde boekje is een editie van de Psalmen:

• De Samenleesbijbel Junior: 14 stappen. Deze uitgave is bedoeld voor kinderen van 4-7 jaar met: Psalm 23, het verhaal over Jesaja, de Bergrede van Jezus, het Paasverhaal en tien andere verhalen. Naast de bijbelverhalen staan opdrachten, vragen en proefjes.
• Het Lucas-evangelie komt uit de Samenleesbijbel. Het is bedoeld voor kinderen van 8-12 jaar en bevat verhalen over Jezus, zoals het Paasverhaal. Er staan creatieve opdrachten en tips bij, waarmee kinderen de betekenis van de verhalen kunnen ontdekken en hoe je thuis Pasen kunt vieren.
• Psalmen Dichtbij, delen uit het boek Psalmen in de Bijbel in Gewone Taal. Naast de Psalmtekst staan vragen, die bedoeld zijn om je te helpen om uit deze bijbelse gedichten rust, vertrouwen en hoop te putten.

De nieuwe Voorleesbijbel van het Nederlands BijbelGenootschap is de nieuwe leesbijbel voor jouw kind en uw kleinkind. De Voorleesbijbel is een bijbelgetrouwe hervertelling van bekende en minder bekende verhalen met vrolijk beeldmateriaal van Paul Oole. Bijbelverhalen over meeslepende familiedrama’s over jaloezie, schuld, vergeving, verlangen en verraad, al eeuwenlang doorgegeven van generatie op generatie.

Schitterend om voor te lezen of mooi om te weg geven als cadeau, onderweg naar Pasen.Verkrijgbaar voor kinderen vanaf 4 jaar bij Christelijk Boekenhuis de Akker, Westeinde 305, zie ook www.akkerboek.nl en www.nbg.nl

Bestelwijze
Iedere besteller mag maximaal één exemplaar per titel opvragen. Per adres is één bestelling mogelijk. De actie loopt zo lang de voorraad strekt (in totaal 40.000 exemplaren), dus wees er snel bij. De boeken worden – tenzij de situatie in het land dat onmogelijk maakt – voor Pasen thuisbezorgd.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Anita Berends
765348
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe