Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Bevers Azoelen Challenge

DEN HAM/VROOMSHOOP –  De Bevers (5-7 jaar) van Scouting Azoelen hebben in plaats van hun wekelijkse opkomsten bij scoutinggebouw aan de Veldsweg, nu een Stay@Home challenge, in verband me de lock-down corona.

Dit houdt in dat ze elke zaterdagmorgen drie opdrachten via de Beverapp krijgen en die dan voor 16 uur weer via de app moeten inleveren. Van de opdracht wordt een foto of filmpje gemaakt en er worden punten verzameld door elke Bever punten voor een Corona-kroon.

Zaterdag was één van de opdrachten om een gezamenlijk kunstwerk te maken bij scoutinggebouw. Van 10 tot 15 uur kwam er elk half uur een Bever om een gedeelte van het kunstwerk in te kleuren. Andere opdrachten waren: maak een tekening van jullie huis en zoek dingen in de kleuren van de scoutingdas. Er volgden originele inzendingen.

Lijkt scouting ook iets voor uw dochter/zoon ? We hebben bij de Bevers nog ruimte voor nieuwe leden. De opkomsten zijn (normaliter) op zaterdagen van 14-16 uur, bezoek onze Facebookpagina Bevers Scouting Azoelen.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
JTJ Trio
Korenbloemen
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe