Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Extra maatregelen Zwembad de Stamper vanwege corona

VRIEZENVEEN –  In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus. Hier leest u welke gevolgen dit heeft voor Zwembad de Stamper.

Discozwemmen vrijdag 13 maart gaat niet door
We vinden het heel vervelend voor de kinderen maar het discozwemmen vrijdag 13 maart in Zwembad de Stamper wordt vanwege het coronavirus afgelast. Het risico bestaat dat er meer dan 100 mensen komen. Volgens de maatregelen van de Rijksoverheid is dat tot en met 31 maart niet toegestaan.

Recreatief zwemmen
Zwembad de Stamper blijft dit weekend wel open voor recreatief zwemmen. Hiervoor gelden de extra maatregelen van de Rijksoverheid:

Kom niet zwemmen bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.
Kwetsbare personen (ouderen en personen met verminderde weerstand) adviseren we om voorlopig niet naar het zwembad te komen
Er mogen maximaal 100 mensen in het zwembad
De openingstijden dit weekend zijn:

Zaterdag 14 maart: 12.00 – 14.00 uur
Zondag 15 maart: 11.00 – 13.00 uur

Zwemlessen en doelgroepen
Dit weekend en maandag en dinsdag gaan alle zwemlessen niet door. Ouders en kinderen worden hierover geïnformeerd. Maandag wordt meer duidelijk voor de periode erna. Het doelgroepzwemmen (zoals aquajogging) gaat voorlopig wel door. Ook daar volgt maandag 16 maart meer informatie over.

We blijven de komende tijd de adviezen rondom het coronavirus volgen. Meer informatie over hoe de gemeente Twenterand met het coronavirus omgaat staat op www.twenterand.nl/coronavirus.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Stemmingmakers
De Hemel Is Voor Ons Dic...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe