Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Bridgekring Vroomshoop: kom bridgen!

Bridgekring Vroomshoop zoekt nieuwe leden

VROOMSHOOP – Al jaren is de Bridgekring Vroomshoop actief in ons dorp aanwezig. Voor veel mensen was het in de afgelopen jaren een bron van plezierige inspanning en ontspanning.  Er wordt competitie gespeeld, maar er zijn ook meerdere ludieke variaties zoals o.a. een kerstdrive  en op een middag een feestelijke tocht langs meerdere locaties. Het is een club met een sterk sociaal karakter. Samen spelen, samen kletsen en samen een drankje. Wat wil een mens nog meer?!

Er wordt gebridged op dinsdagavond in Irene van september tot en met april. Bij genoeg belangstelling is er zelfs een zomerdrive.

Helaas zijn er nogal wat leden weggevallen wegens leeftijd, ziekte enz. Ook Corona veroorzaakte een terugval in het ledenaantal.  Vanaf deze plek nodigen wij belangstellenden uit om, bijvoorbeeld, eens te komen kennismaken. Ook een korte cursus is mogelijk en na zo’n cursus is men meestal enthousiast genoeg om lid te worden. Graag heten wij nieuwe leden welkom in onze gezellige club. Maar denk erom: bridgen is verslavend! Zo’n mooi spel!

Schuif eens aan op dinsdagavond, kijk een rondje mee. Koffie staat klaar en onze leden geven u graag de nodige informatie. U zult er geen spijt van krijgen. Dus: tot gauw dan maar.

Informatie is mogelijk bij:

Annie Ribberink, voorzitter
tel. 06-44714309

Geke Benus, secretaresse
tel. 0546-641514

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe