Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Ruim de helft kaarten Codename Zipper al verkocht

DEN HAM – Nadat op zaterdag 29 februari de kaarten voor Codename Zipper in de verkoop gingen, waren binnen 4 uren de 500 early birds tickets helemaal uitverkocht. Inmiddels is meer dan de helft van alle entreekaarten weg. In Den Ham is sinds deze week een verkooppunt ingericht bij de Readshop.

“We hadden veel gehoopt, maar dat het zo snel zou gaan had niemand voorzien”, zegt productieleider Ellen Wisse. “Geweldig hoe het leeft in Den Ham en omgeving.” Volgens Wisse bleek er ook behoefte te zijn aan een verkooppunt in het dorp. “Bij de Readshop kwamen telkens mensen vragen naar kaarten. Daarom hebben we daar nu een intekenlijst neergelegd. Mensen kunnen op deze lijst noteren naar welke voorstelling ze willen en hoeveel kaartjes ze nodig hebben. Een week later liggen de kaarten vervolgens klaar en kunnen ze contant worden afgerekend. Antje van de Readshop licht graag toe hoe het precies werkt.” Online kunnen ook nog steeds kaarten worden besteld, via www.codenamezipper.nl

Projectkoor zoekt mannen
Muziekvereniging Juliana en zo’n 70 acteurs en figuranten zijn druk bezig met de repetities. Ook het projectkoor is inmiddels van start. Dit koor mist nog mannelijke bezetting. Er worden dus bassen en baritons gezocht. Dus wie het leuk vindt om tijdens de voorstellingen zijn partijtje mee te zingen, kan contact opnemen met ellen@codenamezipper.nl

Voorstellingen
De voorstellingen van Codename Zipper vinden plaats op 2 mei (première) en op 6, 7, 8 en 9 mei. Alle uitvoeringen beginnen om 19.30 uur.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe